2018 har varit ett händelserikt år med flera nya insikter, motgångar att tackla, nya kunskaper, personligt utveckling och nya vänner. När jag nu reflekterar över året som gått känner jag mig tillfreds förutom sorgen efter Ludde. Det är ett stort hål som jag kämpar med varje dag men sorgen får ta den tid som behövs. 
(null)

Det sägs att motgångar gör dig stark och de kan jag till viss del hålla med om. Jag tror dock att min styrka kommer av min personliga utveckling. Efter alla motgångar i livet med det tidigare förhållningssättet försöker jag nu se situationen från en annan sida. Att jag alltid har ett val att välja hur jag vill ta emot situationen. 
"Jag påverkas av tankar jag tänker och jag skapar den jag är med mina tankar" - är en mening som klingar allt som oftast i mitt huvud. 

Jag försöker se på livet med glädje. Jag lyckas dock inte alltid. Då behöver jag backa, reflektera och lära mig av det för att fortsätta utvecklas. 
När jag pratar om att välja glädjen och se det positiva är det många som säger "lätt för dig att säga, det är inte alltid så lätt när man lever i en svår situation". Det påpekandet äger naturligtvis sitt berättigande och är helt i sin ordning, LÄTT är det inte alltid, I know! men jag har ett ansvar. 
"Jag har ansvar över hur jag tolkar det jag ser och agera därefter" - det är mitt val. 
(null)

Nu står 2019 in på knuten, ett nytt år med massa roligt 🤪.  Ett år som jag fyller jämt och som ska firas, ett år där företaget ska växa och ska firas, ett år där jag blir "fri" och som verkligen ska firas, ett år av gemenskap och glädje, ett år där vad som helst av glädje och lycka kan hända, ett år som kan bli hur bra som helst - beroende på hur jag tänker.
Fått frågan om jag känner ångest över att fylla 50 år? Nix! ingen ångest, tycker bara det ska bli roligt. Ser med glädje fram emot att få fira den dagen. Jag ser så mycket härligt och positivt som händer ju äldre jag blir så 2019 kommer bli mitt år, det är jag säker på. 
Gott Nytt 2019 🎉 Det här blir ditt år ❤️
Kram Annelie 🥂
Gillar du mitt inlägg? Åå vad glad jag blir, visa det gärna genom att trycka på hjärtat här nedan 👇🏼. Tack ❤️