Året började väldigt tufft med sjukskrivning och dåligt mående tack vare giftstruman. Successivt började jag jobba och var snart tillbaka till ordinarie 75%. De var kämpigt men blev bättre ju längre tiden gick. 

16 april blev jag opererad för giftstruman och äntligen såg jag ett ljus i tunneln. Ganska omgående kände jag hur mycket bättre jag mådde och var snabbt tillbaka på jobbet. 

Sommaren kom och jag hade en sagolik semester. Återhämtning med nära och kära var som pricken över i:et. Jag mådde bara bättre och bättre. 

Under hösten ställde jag mig frågan, "jag mår bra men kan jag må bättre"?Efter egen "forskning" och kunskap kom jag fram till att jag vill må ännu bättre. Jag började dagligen tillföra Omega3 med D-vitamin och Plus för det endokrina systemet och äntligen kände jag mig "hemma". Det va precis som kroppen fick ett lugn. 

Mitt mående har bara blivit bättre, jag mår underbart. Ett känsla jag aldrig trodde jag skulle få uppleva igen. Är så glad och tacksam för möjligheten jag fick, kunskapen jag konstant får och mitt nya intresse- hälsa, som gett mig ett nytt liv. Jag har insett hur mycket jag själv kan påverka för ett bättre välmående. 

Vet inte hur jag ska kunna tacka mina hjärtan Jennifer och Michaela för deras stöttning och push till "rätt" riktning. Älskar er till månen och tillbaka 


År 2015 går till historien, det har varit ett helt underbart hälsoår , vilken resa jag har gjort, som jag är otroligt tacksam och stolt över. Det är först när man blir sjuk som man inser hur värdefullt livet är, tragiskt men sant. 

Status: 
- Ingen värk
- Diabetesen är bättre
- Magen sköter sig dagligen
- Jag kan äta mer än tidigare 
- Bättre humör
- Ingen stress i kroppen
- Känner glädje och ett lugn
- Lever i nuet

För 2016 har jag ett mål att kunna arbeta 85-90% 😊

Tack 2015 ⭐️