24 augusti 2014

Gran Canaria

Allmänt

 
Jag och min mamma tog en restresa till Kanarieöarna, Pavalavaca. Ett helt underbarat ställe. Det skulle visst inte vara säsong på Kanarieöarna nu men för mig var det helt perfekt, lagom varmt, ljumna kvällar och perfekt temperatur i havet. Jag mådde väldigt bra i de klimatet.
Maten var som vanligt väldigt jobbigt, jag hade med mig mina näringsdrycker men på något sätt tillhör det att äta omelett, toast eller kyckling när man är utomlands. Det blev att mamma fick äta och jag drack mina näringsdrycker, men vad jag längtade efter en omelett och toast till lunch.  
En kväll när vi var på restaurang åt jag en gudomligt god blomkålssoppa, vilken lycka. Det var också den ända maten jag åt den veckan.
 
Även om jag inte åt något speciellt, något extra jobbigt för magen har jag känt av hur jobbigt det varit för magen den veckan. Rutiner, är något som är viktigt för diabetiker vilket visade sig denna veckan. Det blir ju inte riktig samma tider som när man jobbar och hjälp vad det ställer till det. Nu två veckor senare kan jag känna att magen är på väg att hamna i ett bättre läge än tidigare. Jaja, det är väl sådant jag får räkna med när jag gör annat än vardagslivet, tyvärr.