För en tid sedan vandrade min följeslagare och bästa vän över Regnbågsbron. Nu är Ludde en stjärna på hundhimlen och leker tillsammans med sina katt- och hundvänner, men framför allt lever han utan svåra smärtor. Hemma i sovrummet, där han trivdes som bäst står urnan med hans aska. Dagen efter jag hämtade hem urnan letade sig solstrålar genom de smutsiga fönstren, de var precis som Ludde ville säga mig något. Blev så rörd och tagen av stunden, så vackert. 
 
Ludde kommer alltid på ett eller annat sätt finnas med mig, jag bär till exempel hans tassavtryck på min högra underarm vilket känns oerhört fint, jag är aldrig ensam, han "vandrar" med mig.
 
Jag kan inte med ord beskriva den stora sorgen och saknaden han lämnade efter sig. Min älskade älskade vän 💔
 
Jag vet att Ludde var redo att "gå vidare", jag vet också att jag inte var redo. Även om jag visste att "den dagen kommer" så var det inget som gick att förbereda sig på.
Sorgen efter Ludde har tagit oerhört hårt på mig. Jag ramlade ner i ett djupt svart hål, panikångesten var total och jag vågade inte lita på mig själv. 
 
Min sorg ska få ta den tid den behöver men jag fick ganska snart klättra upp till verkligen från det svarta hålet eftersom jag var på väg att starta företag. Många saker med företaget fick stå åt sidan, till exemplel marknadsföring, som jag inte klarade av att ta hand om just då. Firman har kommit igång men jag får ta en sak i taget. Ludde behöver sin tid. Samtidigt reflekterar jag över att det var bra för mig att skynda på lite, hade jag inte haft företaget och min nystart att fokusera på är jag säker på att jag legat på psyket, för så dåligt mådde jag.
 
Jag ber, på mina bara knän, om hjälp att nå ut till både privatpersoner och företag. Behöver ni eller någon ni känner en rygg/nack-massage, en härligt ansiktsbehandling, underben- och fotmassage, hälsoprofilbedömning, coachande samtal om kost, fysisk aktivitet, sömn eller stresshantering, tala om att jag finns. Rekommendera mig till all ni känner eller köp ett presentkort till behövande. Hur ser det ut med friskvård på din arbetsplats? Berätta gärna för mig om ni behöver hjälp, vilken arbetsplats och vem jag ska prata med så tar jag kontakten. 
 
Håller tummarna att ni vill hjälpa mig nå ut och blir oerhört tacksam för all hjälp jag kan få. Nedan följer mina kontaktuppgifter. Finns även på BokaDirekt, sök upp mitt namn eller min bild i länken så kommer ni hitta mig och mina tjänser, https://www.bokadirekt.se/Vad/Eriksbergs%20h%C3%A4lsoklinik
 
Nedan är mina kontaktuppgifter. Tack än en gång💓
Kram Annelie 
 
PS. på lördag 1/12 kl 12-16 har Eriksbergs Hälsoklinik öppet hus för den som är intressrad av vad vi gör eller bara vill komma förbi och säga hej. 
 
Gilla gärna mitt inlägg genom att trycka på hjärtat här nedan 👇 tack ❤