Jo jag fattar varför men varför ska det vara så jäkla svårt att få en balans med Levaxinet. Var 6:e vecka har jag hoppat mellan 100 mikrogram, 150 mikrogram, 25 mikrogram, 125 mikrogram och 50 mikrogram.

Jag vet att jag inte är som alla andra, de har jag hört så många gånger, inte bara från mina vänner utan även från läkare.... men jag är ingen utomjording! Varför går det inte att ställa in Levaxin på mig???

Jag åker mellan djupa dalar och höga toppar och det tar riktigt hårt på mitt psyke. Jag pendlar mellan hopp och förtvivlan flera gånger per dag. Jag känner mig så väl nu att jag vet att hormoner sprutar ur öronen och verkligen spelar mig i fysisk och psykisk obalans.

Förra veckan tog jag nya prover på Sahlgrenska och jag påtalade att jag behöver komma i kontakt med min läkare. Jag fick en telefontid om 3 veckor!!! min läkare är inte på plats just nu och andra läkare vill inte "klampa" in på någon annans patienter. Hej o hå!!!????

När jag åkte hem från sjukhuset så bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Jag kommer ju inte dö om jag utan tillåtelse minskar Levaxinet men jag kan faktiskt dö av dessa hormonstinna utbrott och ett blodtryck där både över- och undertrycket är högt.

Sagt och gjort, nu har jag minskar från 150 mikrogram till 125 mikrogram och jag kommer ta utskällningen från min läkare. Det här är mitt liv och jag mår dåligt av att hormonerna sprutar ur öronen.