Efter tiden som jag åt i flera dagar har jag nu reflekterat över hur jag mår när jag äter och när jag inte äter. Det är egentligen inte så svårt men jag överraskades av den markanta skillnaden om hur huvudet och kroppen mår i de olika alternativen. 
 
När jag bara lever på näringsdrycker och vitaminer är kroppen "lättare", inte så mycket värk och inte så uppsvälld men huvudet är väldigt trött. När jag ätit "riktig" mat får hjärnan den näringen den behöver för att fungera men kroppen värker, blir plöffsig, är illamående och kräkningar. 
 
Min slutsats är att i "riktig" mat finns de näringsämnerna som kroppen och knoppen behöver för att klara alla yttre påfrestningar livet innebär men att min mage inte klarar av att ta hand om maten. Näringsdryckerna ska innehålla de vitaminer och mineraler som kroppen och huvudet behöver men i mitt fall är det tydligt att så inte är fallet.
 
Nu känns mitt mål, att kunna komma tillbaka till träning, alldeles för långt borta eftersom det är så uppenbart att jag inte får i mig allt de kroppen behöver. Att gå tillbaka till att äta är helt uteslutet då kroppen säger NEJ men huvudet säger ja. Den konflikten är dumt att ens gå in i då jag mestadels blir sängliggande med kraftiga smärtor. 
 
Återigen att välja mellan pest eller kolera........