Den 27 april började jag dricka rena naturmediciner och redan tre dagar senare kände jag en markant förändring.  Min familj, vänner och bekanta har påtalat hur stark och stålande jag ser. Ögonen lyser och jag utsrålar en härlig energi. Javisst tänker ni, haha precis som vi ska tro på det.
 
Sanna, min svärsons mamma och min dotter Michaela fick mig att gå på ett möte med en man vid namn Bosse och en kvinna som heter Ania. Det är ett möte som jag sent ska glömma, ett möte som fick en vändning i mitt liv, ett möte som förändrade hela min livssituation till det bättre.  När man är sjuk letar man konstant efter halmstrån för att kunna må bättre och detta var inget undantag. Jag tänkte att det finns ändå inget att förlora så jag går dit och lyssnar.
 
Sedan 2009 har jag sovit väldigt mycket. Min ork har varit helt borta. Jag har i tidigare inlägg frågat mig om tröttheten eller värken varit värst och jag har svarat tröttheten.
 
Nu har jag, sedan 27 april  druckit rent naturmedel två gånger om dagen. Jag känner livsglädje igen,  jag har fått tillbaka energi och min värk har blivit mindre.
 
Just nu är jag lycklig och JA! detta är sant!