30 december 2013

Gott Nytt År

Allmänt

Den senaste tiden har varit väldigt mycket praktiska saker som tagit av den energin man har. Jag har jobbat, renoverat, flyttat ut och flyttat till annat boende. Som väntat kommer då sockerfall som inte går att häva och man får vara extra försiktig. Jag är jätte tacksam för all den hjälp jag har fått och för de nära och kära (ingen nämnd ingen glömd) som har sådan förståelse för att jag inte alltid orkar så mycket som jag vill och ställer upp för att allt ska bli klart.

Några saker, ja närmare bestämt vitaminer, mineraler, kalk, linfröolja och magsmältningsraketen kan jag inte tacka nog. Dessa medel har gjort att mitt liv har blivit mer uthärdligt. Jag har blivit piggare, mår mycket bättre och har väldigt sällan värk i magen. Matsmältningsraketen är ett medel som är köpt på hälsokosten, som alla de andra, och innehåller en kombination av Gurkmeja, Ingefära, Cayenne, Kanel, Blåstång och Knöltång. 4 tabletter per dag har gjort att värken i magen mestadels har försvunnit och att jag kan gå på toaletten VARJE dag, jag är överlycklig!

Tack vare naturliga medel, vänner och familj lyckades jag med allt som en flytt innebär. Jag är helt övertygad om att detta hade tagit längre tid och tagit mer stryk både fysiskt och psykiskt på mig om jag bara hade stirrat mig blind på en sak :-)

Jag önskar er en god fortsättning och ett Gott Nytt År :-)