(null)

Åh så fantastiskt härligt det är att få i sig en grön och nyttig drink om dagen. Massa bra fibrer, vitaminer och mineraler för att stärka rörelserna i mag- och tarmkanalen och livsnödvändiga vitaminer för att må bra. 
Fibrer kallas de kolhydrater från växtriket som inte bryts ner vid matsmältningen, utan når tjocktarmen i stort sett opåverkade. Fibrer finns till exempel i grönsaker, frukt, rotfrukter, bönor och linser.
För att må bra behöver vi vitaminer. Vitaminer behövs i mycket små mängder men är livsnödvändiga eftersom vi inte själva kan tillverka dem. En daglig dos av vitaminer är alltså livsavgörande. 
Jag trodde jag kom på en snilleblixt 🤪. Om jag dagligen gör gröna drinkar så lär jag få i mig tillräckligt mycket fibrer för att hjälpa magen och tarmarnas process så magen blir glad och vitaminer för att stödja en god hälsa, wow vilken idé 😏 Då jag mixar kommer det ju hjälpa magen ännu mera 🙏🏼 Nu kommer jag snart få tillräckligt mycket energi för att orka träna 🏋🏻‍♀️. 
Jag har njutit av mina gröna goda drinkar tills jag en dag låg i fosterställning och grät av smärta. Efter analyserande och reflekterande kom jag fram till att min snilleblixt var lite för kraftfull för att tilltala mina tarmar 🙈. 
Thomas mage mår jättebra av mina smoothie så för den som behöver ett extra tillskott av fiber kan jag rekommendera de gröna sköna  🌱💚🌱💚
1 näve babyspenat
gurka
avokado 
lime
myntablad
Lite havremjölk 
🌱mixa ingredienserna och njut 🌱