Jag älskar sommar och sol :) Solens strålar och sommar är något jag under hela vintern går och längtar efter. Denna underbara och härliga årstid med bl.a. bad, salta klippor, glass i stora lass, picknick i det gröna, grilla, rosevin och alla trevliga, glada och positiva människor.


Många av de saker som hör sommaren till väljer jag bort pga. sjukdomen. Känner att jag blivit en väldigt tråkig person, inte alls så spontan som jag vill vara och som jag tidigare har varit, så jävla tråkigt!


Min mage mår bäst när jag är ensam men mitt hjärta mår bäst när jag umgås med andra. Det är en inre konflikt som oftast slutar med att magen vinner, då blir det lugnast för kroppen.


Gastropares är ett handikapp som inte syns utanpå men som känns väldigt mycket innanför kroppen och som jag inte önskar någon annan.


Jag är inte bitter, känner mig bara väldigt ledsen just nu. Har fått lära mig att det är helt okej att vara ledsen så idag, i morgon och kanske övermorgon kommer jag vara i den känslan sen får det vara bra för den här gången :).