28 november 2011

Helt overkligt

Allmänt

Jag känner mig ganska nöjd och belåten över mitt nya liv som har öppnat sig efter sista operationen. Nu har jag inga magsmärtor längre, det är helt overkligt, jag var ju på väg att ge upp. Det är 4 veckor sedan sista operationen, finns inga ord för hur glad jag är.

Även pacemakern gör sitt jobb, nu äter jag i stort sätt allting 😊. I år ser jag fram emot julmaten, de är med glädje jag ska sätta mig till bords och får vara med att njuta av allt det goda, inte bara höra hur gott det var.

Jag har inga känningar alls från pacemakern, förutom att jag känner den utanför magen med handen, när jag sätter mig i bilen eller har byxor med skärp. För mig är det inget problem, jag kan leva med det.

Jag ser helt annorlunda på livet idag än vad jag tidigare har gjort. Jag kan glädjas åt småsaker. Det kan vara så att jag inte vill gå och lägga mig, då kan jag ju inte njuta lika mycket av livet, de kanske kan hända något För någon månad sedan tyckte jag väldigt illa om livet, det ända som höll mig kvar var mina döttrar. Nu älskar jag livet och jag lovar att jag kommer se till så de blir bra. Jag ska uppfylla alla mina drömmar och ta tillvara på livet, det är så skört.

Har dragit igång mitt företag, ska ut och resa, vidareutbilda mig och upptäcka livets alla sidor. Det är med glädje och spänning jag varje dag går upp ur sängen med orden Fånga Dagen på mina läppar.

Kram kram 😃